Voorbeschouwing: De Tukkers DS1 – Garage Kil/Volendam DS1

Voorbeschouwing: De Tukkers DS1 – Garage Kil/Volendam DS1

donderdag 18 januari 2018

Aankomend weekend staat er een topper op het programma. De nummer twee tegen de nummer vier van de tweede divisie. Garage Kil/Volendam speelt tegen de Tukkers. De eerste wedstrijd werd gewonnen door de Volendamse formatie met 30-17, maar de Tukkers zitten momenteel in een goede flow. Zo werd er onder andere ruim gewonnen van DOS en Kwiek, maar werd er verloren van SEW 2.  In totaal hebben zij nu negen wedstrijden gewonnen en vijf verloren.

De Tukkers zullen er dan ook op gebrand zijn deze wedstrijd tot een ander einde te brengen dan de eerste wedstrijd. Voor de Volendammers is het tijd om te laten zien wat zij kunnen. Afgelopen weekend werd er een duidelijke 38-22 overwinning gehaald en het goede gevoel kan dan ook worden meegenomen naar Albergen.

Voor deze gelegenheid is er een grote bus geregeld om de meiden, begeleiding, trainers en trouwe supporters naar  Overijssel te brengen. Mocht je ook willen komen kijken, de wedstrijd begint om 19.15 uur in sporthal de Danne. Adres: Refterstraat 3, Albergen. De dames kunnen jullie support goed gebruiken!