Voorbeschouwing: Garage Kil/Volendam DS1 - Schuler Afbouw/DOS DS1

Voorbeschouwing: Garage Kil/Volendam DS1 - Schuler Afbouw/DOS DS1

dinsdag 14 november 2017

Komende zaterdag staat er een topper van een wedstrijd op het programma; Garage Kil/Volendam DS1 speelt dan tegen de nummer 3 Schuler afbouw/DOS DS1. Onze dames hebben een pittige reeks wedstrijden gehad de afgelopen weken, het doel was om hier ongeschonden uit te komen en zoveel mogelijk punten te pakken. Dit is naar genoegen gelukt, de meeste wedstrijden werden gewonnen, op één gelijkspel na. 

Trainer Ruud van den Broeck denkt dat zijn dames er klaar voor zijn. "We zijn anderhalf jaar geleden begonnen met keihard trainen om zo veel mogelijk individueel en als team te leren en groeien. Tegen het ervaren team van DOS kunnen we nu goed kijken hoe we ervoor staan."

Deze week kunnen de dames zich opmaken voor de wedstrijd tegen DOS. De selectie is nagenoeg fit. De dames kunnen aankomend weekend alle support goed gebruiken. Om alle supporters een zitplek te kunnen bieden, wordt de wedstrijd gespeeld in Opperdam oud, na de heren van KRAS/Volendam om 20.45 uur. DOS heeft via Facebook opgeroepen om met zoveel mogelijk fans naar Volendam te reizen. Zorg daarom dat je komt kijken om de Volendamse dames te steunen in deze topper!

 

Op de hoogte blijven van het nieuws van onze dames? Klik dan HIER en schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief!