Voorbeschouwing | Garage Kil/Volendam DS1 - Westfriesland/SEW DS2

Voorbeschouwing | Garage Kil/Volendam DS1 - Westfriesland/SEW DS2

woensdag 21 maart 2018

Het is zover, voor Garage Kil/Volendam Dames 1 staat aankomend weekend de laatste thuiswedstrijd op het programma. Om 19.00 uur zal er worden afgefloten in Opperdam Oud, tegen de talenten van SEW.

De dames van Garage Kil/Volendam staan er, met nog 2 wedstrijden te spelen deze competitie, goed voor. Met 2 punten voor sprong op de nummer 2 en drie op de nummer 3 kunnen zij aankomend weekend weer hun eerste plaats verdedigen. SEW 2 heeft deze competitie van de 20 gespeelde wedstrijden 13 keer gewonnen, 2 keer gelijk gespeeld en 5 keer verloren. Afgelopen weekend wonnen zij met ruime cijfers van van V&S uit Groningen.

Het belooft zaterdag een spannende wedstrijd te worden tussen de nummer 1 en nummer 4 uit de competitie. SEW 2 zal er alles aan doen om te punten mee te nemen naar NIbbixwoud, waar de Volendammers de punten natuurlijk thuis willen houden. Beide teams troffen elkaar al eerder dit seizoen. In de beker werd er thuis met 26-20 gewonnen, terwijl op bezoek in Nibbixwoud 18-22 werd gezegevierd. Trainer Ruud van den Broeck kan ook deze week beschikken over een volledig fitte selectie.

De dames willen graag alle supporters uitnodigen om de laatste thuiswedstrijd van het seizoen te komen kijken. Indien de Volendamse dames de punten in eigen huis kunnen houden én de nummer 2, Commandeur/VVW, punten verliest tegen de nummer 3, de Tukkers, kunnen de dames al kampioen worden. Gebeurt dit niet, dan is er na de paasdagen in de laatste competitie ronde nog een kans!