Voorbeschouwing | Herhaling van de finale tegen OCI-Lions

Voorbeschouwing | Herhaling van de finale tegen OCI-Lions

donderdag 21 september 2017

Aankomende zaterdag om 19:00 staat voor HV KRAS/Volendam een uitwedstrijd van de BENE-League op het programma. HV KRAS/Volendam neemt het op tegen OCI-Lions. De Limburgers zijn van oudsher een pittige opponent voor de Volendammers. Het is dus zeker een heel spannende wedstrijd!

De vorige ontmoeting tussen de twee was om de landstitel. Het laatste van de drie duels eindigde in 28 – 27 in het voordeel van Lions. Dat vorig seizoen 3 wedstrijden nodig waren om te bepalen wie er met het kampioenschap vandoor ging, bewijst hoe de teams aan elkaar gewaagd zijn. HV KRAS/Volendam heeft een mooie start gemaakt in de BENE-League: twee wedstrijden gespeeld en beide gewonnen. Afgelopen zaterdag werd nog een prima 32-30 overwinning geboekt op JMS/Hurry Up. Ook OCI Lions kent een prima begin. Ook de Limburgers wonnen de twee wedstrijden van de BENE-League. Zaterdag wonnen zij nog met dikke cijfers van KV Sasja: 25-35. Eerder werd Aalsmeer met 36-24 aan de kant gezet. Na zaterdag weten we welke ploeg er voor het eerst punten laat liggen deze competitie.

Blessures

De Volendamse selectie kent wat pijntjes, maar op de wedstrijddag wordt pas beslist wie er wel en niet meegaan naar Sittard. Afgelopen zaterdag maakte Marnix Roos zijn eerste minuten in het oranje van HV KRAS/Volendam. Hij is zo goed als hersteld van zijn enkelblessure.

Livestream

De wedstrijd wordt live uitgezonden via Fanseat! Je kunt één maand gratis gebruikmaken van Fanseat, zonder verdere verplichtingen. Bekijk de wedstrijd hier.