Voorbeschouwing HV KRAS/Volendam - Initia Hasselt

Voorbeschouwing HV KRAS/Volendam - Initia Hasselt

vrijdag 30 september 2016

Dit weekend staat een dubbel programma voor HV KRAS/Volendam op het programma. Zaterdag 1 oktober speelt HV KRAS/Volendam thuis om 19:00 uur tegen Initia Hasselt. 

De tegenstander van Volendam is bijna perfect van start gegaan. De Belgen staan momenteel op de tweede plaats, daar waar Volendam genoegen moet nemen met plek tien. Initia Hasselt speelde de eerste competitiewedstrijd gelijk tegen Fiqas Aalsmeer en heeft de drie wedstrijden die volgden telkens in winst omgezet. Vorige week won Hasselt nog met 36-24 van Achilles Bocholt. KRAS/Volendam kan de punten dus zeer goed gebruiken maar dat gaat zeker geen makkelijke opgave worden. De punten van de vorige twee wedstrijden thuis tegen Sasja (22-25) en de week daarvoor uit bij Fiqas Aalsmeer werden telkens meegenomen uit Volendam.

De wedstrijd HV KRAS/Volendam - Initia Hasselt belooft dus een spannende pot te worden. Laat je als publiek daarom van je beste kant zien en kom de ploeg steunen! We zien iedereen graag zaterdag in Sporthal de Opperdam. Voor de thuisblijvers is wedstrijd live te volgen via de livestream:
http://livestream.com/accounts/1249075/events/6412427

Zondag gaan de Volendammers op bezoek bij Hurry Up. Deze wedstrijd start om 14.25 uur.

TIP: Neem je gespaarde munten van de Deen Jeugdsponsor actie mee naar de sporthal en werp ze in de koker van HV KRAS/Volendam!