Voorbeschouwing | HV KRAS/Volendam op bezoek bij HC Visé BM

Voorbeschouwing | HV KRAS/Volendam op bezoek bij HC Visé BM

vrijdag 06 oktober 2017

Aankomende zaterdag staat er een uitwedstrijd van de BENE-League op het programma. In België zal er gestreden worden tegen HC Visé BM. De tegenstander van dit weekend is de enige Franstalige ploeg uit de BENE-League. Het duel start om 18.00 uur.

De vorige ontmoeting was eind januari van het afgelopen jaar. Het duel eindigde toen in het voordeel van de Belgen: 33-31. Thuis werd er daartegen met 30-25 gewonnen. Afgelopen weekend wist Visé met 26-28 te winnen op bezoek bij KV Sasja HC. Ook KRAS/Volendam greep de winst: 31-28 tegen Herpetz Bevo HC. HV KRAS/Volendam staat derde met zes punten uit vier wedstrijden. Visé BM wist twee van zijn vier wedstrijden in winst om te zetten en staat zevende. De twee teams zullen er alles aan doen om de punten mee te nemen, dus het belooft weer een spannende wedstrijd te worden.

Blessures

Het is nog niet duidelijk of Dennis Schellekens kan spelen. Jan Josef is weer terug bij het team en is klaar voor de wedstrijd. Maurits van Buren en Sonni de Jonge zijn nog steeds niet inzetbaar.

Livestream

De wedstrijd wordt live uitgezonden via Fanseat! Je kunt één maand gratis gebruikmaken van Fanseat, zonder verdere verplichtingen. Bekijk de wedstrijd hier.

Adres sporthal:

Hall Omnisports de Visé

Rue de Berneau 30

4600 Visé