Voorbeschouwing JMS/Hurry-Up – HV KRAS/Volendam

Voorbeschouwing JMS/Hurry-Up – HV KRAS/Volendam

vrijdag 03 maart 2017

Aankomende zaterdag staat de eerste wedstrijd van de Eredivisie nacompetitie op het programma. KRAS/Volendam neemt het in Zwartemeer op tegen JMS/ Hurry-Up. De club uit Drenthe eindigde als vijfde in de BENE-League op de vijfde plek en zette afgelopen weekend een formidabele prestatie neer in de Challenge Cup. Tegen de Servische club MSK Povazska Bystrica maakte Hurry-Up een 31-19 verlies uit de eerste wedstrijd goed en won met 32-19.

De Volendammers zijn dus gewaarschuwd, al biedt het verleden hoop. De vorige ontmoeting tussen de twee eindigde in een 31-14 overwinning in het voordeel van de Volendammers. Eerder in de BENE-League won de ploeg van voormalig Volendam-trainer Martin Vlijm nog met 31-29.

Debuut Igor Mrsulja

De Volendamse selectie is vrijwel in z’n geheel fit. Alleen Diego Jacobs en Eduard Klyuyko doen nog niet mee. Of Maurits van Buren zijn rentree maakt is nog onzeker. De van een zware blessure herstellende hoekspeler kreeg tijdens de training deze week een kleine terugslag. Met hem wordt geen onnodige risico’s genomen. Daarentegen maakt de Servische opbouwer Igor Mrsulja zijn debuut in de Volendamse selectie.

De wedstrijd van zaterdag begint om 20.00 uur en is voor de thuisblijvers te volgen via Podium TV