Voorbeschouwing OCI-LIONS - HV KRAS/Volendam

Voorbeschouwing OCI-LIONS - HV KRAS/Volendam

vrijdag 14 oktober 2016

Aankomend weekend staat er weer een spannende wedstrijd voor HV KRAS/Volendam op het programma. Zaterdag 15 oktober gaan de Volendammers om 19:30 uur op bezoek bij OCI-Lions, dat onder leiding staat van een oude bekende: Mark Schmetz. De Limburger was de afgelopen vier seizoenen trainer bij KRAS/Volendam.

De tegenstander van KRAS/Volendam staat momenteel eerste in het klassement. KRAS/Volendam is in vergelijking met vorige week een plaatsje gestegen naar de tiende positie. Lions won zes van de zeven wedstrijden, veelal met een klein verschil. De Volendammers daarentegen wisten er twee te winnen, waaronder het duel van vorige week tegen HC Visé (30-25). Die overwinning doet de oranjehemden ongetwijfeld goed.
Bij KRAS/Volendam maakten in die wedstrijd maar liefst twee oud-spelers, Tom Schilder en Melvin de Jong, hun rentree. Ook komende zaterdag maken zij hun opwachting in het team van Piotr Konitz. Eduard Klyuyko is nog herstellende van een duimblessure. Ook Geert Hinskens, Jaap Beemsterboer, Maurits van Buren en Diego Jacobs zijn nog altijd geblesseerd.

De wedstrijd tegen OCI-Lions wordt dan ook een spannende wedstrijd. De Volendammers hebben de punten hard nodig en gaan er alles aan doen om de koploper te verslaan.
De wedstrijd is te volgen via de livestream:
http://livestream.com/LimburgLIONS/events/6494227