Voorbeschouwing | OCI-Lions tegenstander in eerste thuiswedstrijd nacompetitie

Voorbeschouwing | OCI-Lions tegenstander in eerste thuiswedstrijd nacompetitie

vrijdag 30 maart 2018

Vandaag staat de eerste thuiswedstrijd in de nacompetitie van de eredivisie op het programma. Regerend kampioen OCI-LIONS is de tegenstander. Afgelopen zaterdag begonnen de Volendammers uitstekend aan de play-offs. In de uitwedstrijd bij Herpertz BEVO werd met 28-32 gewonnen. Door deze overwinning staan de Volendammers nu op de tweede plaats met 3 punten. OCI-LIONS won ook hun eerste duel van FIQAS-Aalsmeer. Door die overwinning staan de LIONS eerste met zes punten. Een plek bij de eerste twee is goed voor een ticket voor de finale om het landskampioenschap

Eerder dit seizoen was de thuiswedstrijd tegen OCI-LIONS een ware thriller. Het was de laatste handbalwedstrijd in de Seinpaal. Na een bloedstollend einde was de eindstand 29-29. In de laatste seconde van die wedstrijd scoorde de Volendammers maar bleek die goal net buiten de tijd zijn gevallen. Afgelopen donderdag verloren de Volendammers in de kwartfinale van de beker van Aalsmeer met 29-26. Zij gaan er alles aan doen om deze uitschakeling recht te zetten.

Livestream

De fans van de BENE-League waren gewend dat Fanseat elke wedstrijd uitzond. Nu de BENE-League is afgelopen, zijn de Nederlanse clubs weer zelf verantwoordelijk om een livestream te verzorgen. Elke Nederlandse club in de nacompetitie heeft zo’n livestream, waardoor alle fans kosteloos worden getrakteerd op heerlijke potjes handbal! De livestream van de wedstrijd HV KRAS/Volendam - OCI-Lions is hier te zien.

Samenvatting HV KRAS/Volendam - OCI-Lions (29-29)