Waterland Handbal Cup een geslaagd toernooi

Waterland Handbal Cup een geslaagd toernooi

maandag 22 oktober 2018

De E- en F-jeugd van HV KRAS/Volendam was afgelopen zaterdag te gast in sporthal De Beuk in Purmerend. In een prachtige ambiance werd er tijdens de Waterland Handbal Cup gestreden om de punten. Hoewel het krachtsverschil best wel groot was, kunnen alle mini’s terugkijken op een geslaagde dag.

KRAS/Volendam 1 speelde tegen VOC, de Westfriezen en Vido. Nadat de eerste twee partijen dik waren verloren zagen we dat het tegen VOC opeens goed begon te lopen. Lang leek het gelijk te gaan eindigen, maar helaas schoot VOC de laatste bal raak. Toch konden Cari Bokstijn, Sven Tuip, Tom van der Zee, Roan Veerman, Mitch Bond, Lisa Tuijp en Tom Bond vrede hebben met een 3-4 eindstand.

KRAS/Volendam 2 moest ook alle zeilen bijzetten om overeind te blijven en na verlies van DSS 1 en DSS 2, waarin Jan Tol gelukkig wel twee keer het net wist te vinden, ging het tegen Vido meer gelijk op. Sem Doodeman en Bo Schilder waren meerdere malen dicht bij een doelpunt maar het was toch Vido dat met 0-3 de winst pakte. Na het toernooi werden alle kinderen verrast met een heuse medaille en een tas vol geschenken. Iedereen ging met een goed gevoel naar huis.