Zwarthoed Schilders Volendam/Jongens A1 speelt prima wedstrijd tegen Aalsmeer

vrijdag 25 januari 2019

Zwarthoed Schilders Volendam/Jongens A1 speelde afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen de koploper van hun competitie: Green Park Aalsmeer. De thuiswedstrijd was met een fors verschil verloren door onze heren dus de meegereisde supporters waren niet erg hoopvol dat de punten mee terug naar Volendam zouden kunnen. Volendam begon prima waarbij met name Lars van Driel erg goed op schot was. Tot 9 – 9 ging de stand gelijk op, een boeiende pot handbal waarbij beide teams erg aan elkaar gewaagd waren. Helaas kregen de mannen van Volendam het de laatste 10 minuten van de 1e helft lastig en kwamen niet of nauwelijks tot scoren. Aalsmeer liep in deze fase van de wedstrijd uit tot 6 doelpunten verschil. Ruststand 18 – 12.

Na een stevige speech van coach Terry van Coesel tijdens de rust pakte Volendam het goede spel van de eerste 20 minuten van de wedstrijd weer op. Het werd een boeiende 2e helft met mooi snel spel, mooie combinaties met de cirkelspelers en goed keeperswerk bij beide ploegen. Helaas was de voorsprong van Aalsmeer bij rust al te groot om nog in te kunnen lopen. De wedstrijd werd afgesloten met een stand van 33 – 28 op het scorebord. Een knappe prestatie van de heren A!

Jammer van de laatste 10 minuten in de 1e helft maar het publiek heeft genoten van het spel van deze talenten! Als ze dit spel een hele wedstrijd kunnen laten zien gaan we nog een boel mooie wedstrijden zien dit seizoen en zullen de nodige punten nog wel gepakt worden!