Cadeaubon-actie: Café Lennons

vrijdag 08 mei 2020

Het zijn moeilijke tijden. Het dagelijks leven in Nederland ligt stil en vooral ondernemers krijgen veel financiële klappen. In de rubriek SponsorSupport geeft KRAS/Volendam zijn sponsoren een steuntje in de rug met het aanbieden van een podium voor promotieuitingen. Met in deze editie een plek in de spotlights voor Café Lennon's. Zij doen ook mee met de cadeaubonnenactie van Cafetaria Arnold.

Café Lennon's

Mede door de aanwezigheid van kersverse eigenaar Jaap Kwakman (Tjoekie) is Café Lennon’s erg betrokken bij KRAS/Volendam. Het café op Haven 166 op de Volendamse Dijk is sponsor van de Heren 4 van KRAS/Volendam, waar Kwakman zelf ook als speler actief is. Daarnaast is Lennon’s ook de persoonlijke sponsor van Beau Molenaar, speler van Jong BodyResults/Volendam.

Café Lennon’s heeft sinds kort een bezorgservice geïntroduceerd, welke iedere dag van 14 tot 19 uur kan worden aangevraagd. Ook is het mogelijk bestellingen op te halen bij de ingang van het café. Alle gerechten van de menukaart – waar Thais eten tot de specialiteiten behoort – zijn hiervoor verkrijgbaar. Ook bezorgt Lennon’s op vrijdagen een High Beer-pakket, dat de hele week besteld kan worden. Kijk voor meer informatie op www.lennonsathome.nl.

Cadeaubon bestellen
Via Cafetaria Arnold kunnen klanten cadeaubonnen ter waarde van 25 euro bestellen van verschillende deelnemende horecagelegenheden uit Edam en Volendam. Zo ook voor Café Lennon's. De bestelde cadeaubonnen worden bij gebruik ook nog eens met tien procent opgewaardeerd door het betreffende café of restaurant. Zo wordt een waardebon van 25 euro dan 27,50 euro. Een leuk extra’tje voor een leuke avond uit. Draagt u deze sponsor van KRAS/Volendam een warm hart toe? Dan kunt een cadeaubon van hen bestellen via de website van Cafetaria Arnold.