Garage Kil/Volendam aan koffie en thee met nieuwe sponsor Comeback

Garage Kil/Volendam aan koffie en thee met nieuwe sponsor Comeback

woensdag 16 januari 2019

Goed sponsorschap begint met goede koffie. Met die insteek bond Comeback zich onlangs aan Garage Kil/Volendam als koffie- en theesponsor. “Belangrijk dat klanten en relaties koffie en thee krijgen.”

Come Back re-integratie en verzuimbegeleiding is al lang betrokken bij HV KRAS/Volendam. Naast het recente sponsorschap van het hoogste damesteam regelt Comeback al vele jaren de verzuimregelingen voor de handbalvereniging. “Als een handballer geblesseerd raakt is er eigenlijk sprake van ziekte”, vertelt Gerda Tol, manager van het Volendamse bedrijf. “Om het ziekteverzuim van een contractspeler rond te krijgen komen er allemaal ingewikkelde dingen kijken. Omdat dit de pet van KRAS/Volendam vaak te boven gaat, regelen wij dat voor hen.”

Dankbaar werk
Naast het voeren van de regie over verzuimbegeleiding houdt Comeback zich ook bezig met arbeidsdeskundig onderzoek, loopbaan begeleiding en het zogenaamde spoor 2 traject. Met de laatstgenoemde dienst onderzoekt Comeback de mogelijkheid om in een andere functie bij de eigen werkgever terug te keren, wanneer de werknemer niet meer in staat is om zijn eerdere functie uit te oefenen. Ook heeft Comeback een kantoor in Amsterdam, waar het zich vooral richt op werknemersverzekeringen voor UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen). In Volendam is het kantoor gevestigd in het stadion van FC Volendam, op het adres Sportlaan 10 2h.

“Wij hebben het mooiste werk wat er is”, vindt Tol. “Wij proberen met Comeback iets voor de mensen te betekenen en hen aan passend werk te helpen. Kijken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden zodat mensen nog deel kunnen uitmaken van de maatschappij. Het is een dankbare baan in een zeer complex vakgebied. Alles moet namelijk op tijd en deskundig geregeld zijn. Er komt veel verantwoordelijkheid bij kijken, maar dat maakt het niet minder mooi.”

Lekker kopje
Comeback heeft als onderdeel van de Succes Holding BV een directe link met KRAS/Volendam en is al sinds de oprichting betrokken bij de vereniging. Hier voegt het bedrijf nu ook het koffie- en theesponsorschap van Garage Kil/Volendam aan toe. Tol: “Wij vinden het belangrijk dat klanten en relaties koffie en thee krijgen. Dat is namelijk goed voor de onderlinge band en wij zijn bij Comeback altijd bezig om deze te onderhouden tussen werkgevers en werknemers. Met dit sponsorschap zorgen wij ervoor dat de Volendamse handbaldames voor en na hun trainingen en tijdens de wedstrijden kunnen genieten van een lekker kopje koffie of thee.”

 

Klik hier voor de website van Comeback