Garage Kil/Volendam heeft overwinning nodig in Cothen

zaterdag 13 april 2019

Met Fortissimo treft Garage Kil/Volendam een tegenstander dat gaat strijden voor zijn laatste strohalm. De ploeg uit Cothen eindigde op een vijfde plaats in de reguliere competitie, maar heeft de ambities in de nacompetitie nog niet van de grond gekregen. De Volendammers hebben op hun beurt een overwinning nodig om in het spoor van lijstaanvoerder ZAP te blijven.

De tegenstander uit Cothen deed lange tijd mee in de top drie van de Eerste Divisie, maar heeft in de nacompetitie nog geen punt gepakt. Fortissimo ging in het openingsweekend met 20-28 onderuit tegen ZAP, terwijl er vorige week met 32-22 werd verloren van PCA/Kwiek. Na twee ruime nederlagen zal Fortissimo op zoek zijn naar een overwinning om nog een rol van betekenis te kunnen spelen in de promotiepoule.

Garage Kil/Volendam heeft ook een overwinning nodig. Vorige week werd er met 29-23 verloren van ZAP, waardoor de ploeg uit Breezand twee punten los staat. De Volendammers kunnen morgen goede zaken doen door in Cothen te winnen. De Breezanders spelen vanavond immers al een lastige wedstrijd tegen Kwiek, dat ook een overwinning nodig heeft om in de race te blijven.