Garage Kil/Volendam treft Westfriesland SEW

vrijdag 25 september 2020

Dit weekend treedt Garage Kil/Volendam aan tegen Westfriesland SEW. Een echte Noord-Hollandse derby, zoals dat genoemd wordt. Waar vorige week nog nipt verloren werd door VOC werd er de week ervoor verdiend gewonnen van het Limburgse BFC. Deze wedstrijden bieden het team van Ortega veel perspectief voor de wedstrijd tegen Westfriesland SEW.

Op dit moment staat Volendam op de zevende plek gevolgd door Westfriesland SEW op plek negen. Beide ploegen hebben zowel een keer gewonnen als verloren. De ploegen zijn aan -elkaar gewaagd en dat blijkt ook uit eerdere ontmoetingen in de Noord-Holland cup. Hieruit volgden twee spannende wedstrijden waar -Volendam een keer als winnaar van het veld afstapte.

Garage Kil/Volendam doet het er goed onder de leiding van Ortega. Jonge speelsters krijgen veel kansen om zich te laten zien en de sfeer binnen het team is goed. Dit allen vormt een goede basis voor de wedstrijd tegen Westfries-land SEW.

Kaartverkoop
Om de wedstrijd bij te wonen dienen supporters zich vooraf aan te melden. Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

Livestream
Niet aanwezig in sporthal Opperdam? De wedstrijd is ook live te volgen via een livestream.