Jong BodyResults/Volendam verliest in Sittard

Jong BodyResults/Volendam verliest in Sittard

maandag 09 maart 2020

Voor Jong BodyResults/Volendam stond zaterdag een wedstrijd tegen Lions 2 op het programma. De opleidingsploegen ontmoette elkaar in Geleen. Jong BodyResults/Volendam begon met een gehavend team aan de start, met blessures van o.a. Jordan, Diego, Sven en Jesper wist de ploeg dat het een zware klus zou worden om de punten mee naar huis te nemen.

In de basis begonnen Henri Karregat, Stefan van Gils, Noah van Wieringen, Rick Zwarthoed, Jari Boer, Martijn de Groot en in de goal Mike Zwarthoed.

Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd begon. In de eerste fase van de wedstrijd was het vooral Stefan van Gils die goed van zichzelf liet horen. De Volendammers raakte echter na een aantal technische fouten de aansluiting kwijt waardoor de Limburgers snel konden uitlopen.

In de tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld en de Limburgers liepen steeds verder uit waardoor er uiteindelijk een monsterscore van 47-28 op het scorebord kwam te staan.

Ondanks de nederlaag is Volendam 2 zeker van handhaving en na de laatste wedstrijd in de reguliere competitie zal er op 21 maart worden begonnen met de nacompetitie / “Lucky Seven Cup”.

Hierin ontmoet de Volendamse opleidingsploeg Aalsmeer 2, BFC en DFS Arnhem.

Cafetaria Arnold Man of the Match: Stefan van Gils
Cafetaria Arnold runner-up: Dave de Waal