KIVO verlengt sponsoring HV KRAS/Volendam tot 2023

maandag 16 november 2020

Ook deze week is er op commercieel vlak geweldig nieuws te melden. KIVO Plastic Verpakkingen, dat al jarenlang sponsor is van HV KRAS/Volendam, blijft de handbalvereniging ook de komende 3 jaar weer trouw. Het succesvolle familiebedrijf, dat groot is geworden in heel Europa door op innovatieve wijze de minst vervuilende plastics te produceren, ondersteunt al jaren de (top)sport in de regio. Het verlengen van het partnership met HV KRAS/Volendam voor 3 jaar is ook een mooie blijk van vertrouwen in de toekomst.

Robert Kwakman, algemeen directeur van KIVO en voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes, kwamen samen op het hoofdkantoor van KIVO om de partnership formeel te maken. Robert Kwakman: “Bij de overdracht van ons bedrijf van de eerste naar de tweede generatie werd door onze pa benadrukt dat we de sponsoring van de sportverenigingen in het dorp moesten voortzetten. Dat doen wij altijd nog met heel veel plezier. Wij zien heel veel overeenkomsten tussen HV KRAS/Volendam en KIVO. Beiden zijn we heel ambitieus, doelgericht en zijn met passie met ons vak bezig. We hopen nog lang de samenwerking te mogen voortzetten”

Voorzitter Piet Kes is verheugd met het verlengen van de overeenkomst: “Wij zijn heel blij, dat juist in zo’n lastige tijd een sterk, succesvol Volendams bedrijf als KIVO vertrouwen toont in waar wij mee bezig zijn. (Top)sportverenigingen in de gemeente kunnen altijd vertrouwen op de steun van het bedrijfsleven en KIVO loopt hierin mede voorop. We kijken uit naar de toekomst en het voorzetten van het lange, succesvolle partnership met een prachtig bedrijf als KIVO!”

Met het oog op het totaalplaatje (grondstofwinning, productie, logistiek, gebruik, afvalverwerking en recycling), produceert KIVO flexibele plastics voor diverse toepassingen. Met een focus op ongeëvenaarde duurzaamheid en functionaliteit leveren zij al sinds jaar en dag aan bedrijven door heel Europa!

Kijk voor meer informatie op de website: www.kivo.nl