KRAS/Volendam doet zichzelf tekort tegen een gretige Bocholt

maandag 22 november 2021

De start was zaterdag hoopgevend. KRAS/Volendam pakte in België eerst een 2-4 en later een 3-5 voorsprong na 8 minuten. Maar hierna nam Bocholt het initiatief volledig over en middels snel aanvalsspel, geholpen door slordigheidjes van KRAS/Volendam, was de stand na 16 minuten 9-5 voor de thuisclub. Heel even haakt KRAS/Volendam nog aan met 12-11 (24e minuut) maar met een tandje gas erbij leidde Bocholt bij rust met 18-13.

Ook in de tweede helft speelden de mannen van oranje veel te gelaten en boden hiermee het gretige Bocholt alle kansen om hun spel te spelen. Bij de stand 30-22 in de laatste 10 minuten kwam Abou Fofana een paar keer los van de grond en scoorde 4x oprij maar deze actie kwam te laat. Achilles Bocholt had dan ook het meeste recht op de uiteindelijke 35-31 zege. Topscorer was Abou Fofana met 9 treffers.