Lijmbedrijf Peter Schilder verlengd sponsorcontract met 3 jaar!

donderdag 01 april 2021


Al sinds 2008 is Lijmbedrijf Peter Schilder trouwe sponsor bij HV KRAS/Volendam. Een mooie gelegenheid om weer eens bij elkaar te komen om de samenwerking formeel te verlengen. Eigenaar Peter Schilder en voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes, kwamen samen in sporthal de Opperdam om het sponsorcontract te ondertekenen.

Voorzitter Piet Kes is erg blij met de verlenging: “Peter is de vereniging al jaren trouw met zijn bedrijf. Dat hij in een financieel moeilijke tijd voor de vereniging heeft besloten zijn sponsorbedrag te verhogen is natuurlijk een prachtig gebaar. We hopen nog jarenlang te mogen uitkijken naar een succesvolle samenwerking met Lijmbedrijf Peter Schilder!”
Ook Peter Schilder is blij weer met HV KRAS/Volendam te verlengen: “Sponsoring hoort wat mij betreft bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sporten is enorm belangrijk voor jong en oud. Ik vind het hartstikke leuk dat ik met mijn bedrijf iets kan bijdragen aan het sporten op topniveau in onze eigen gemeente.”
Lijmbedrijf Peter Schilder heeft het sponsorcontract niet alleen verlengd voor 3 jaar, maar ook nog verhoogd, om de vereniging op deze manier wat extra te steunen in een moeilijke tijd!