Opperdam uitverkocht; consumptiemunten en fanzonekaarten nog wel te koop

Opperdam uitverkocht; consumptiemunten en fanzonekaarten nog wel te koop

zaterdag 01 juni 2019

Sporthal Opperdam is volledig uitverkocht voor het cruciale duel tussen KRAS/Volendam en Green Park Aalsmeer. Iets meer dan duizend toeschouwers zijn morgen aanwezig voor wat alles in zich heeft om een spectaculaire wedstrijd te worden. De online kaartverkoop is gesloten. Wel zijn er nog consumptiemunten en kaarten voor de Pre-game Fanzone verkrijgbaar. Onderstaand meer informatie.

Fanzone

Op de wedstrijddag wordt er in of rondom sporthal Opperdam een heuse fanzone georganiseerd voor supporters van zowel KRAS/Volendam als die van Green Park Aalsmeer. Hier zal een een DJ de muziek verzorgen, komt er in de loop van de middag een zanger optreden en zijn er leuke activiteiten voor de jongere fans. Voor de ultieme beleving van deze finalewedstrijd is dit iets wat je niet mag missen!

De fanzone is van 12 tot 15 uur geopend, waarna om 16 uur de wedstrijd begint. Na afloop is de fanzone tot 21 uur geopend. Om alles te bekostigen vragen we een kleine bijdrage van €5,- voor de fanzone. Dit geldt niet als toegangsbewijs voor de wedstrijd. Deze moet los worden aangeschaft.

Klik hier om jouw ticket voor de fanzone te bestellen!

Consumptiemunten

Op de wedstrijddag werkt KRAS/Volendam met consumptiemunten. Deze zijn vooraf in de webshop te bestellen en kunnen op de wedstrijddag aan de kassa worden opgehaald. Ook op de dag zelf zijn de munten aan de kassa te koop. Eén consumptiemunt kost €2,-.

Klik hier om jouw consumptiemunten te kopen!

Perskaarten

De pers dient zich vooraf te melden bij Mitchell Burger via het e-mailadres m.burger@handbalvolendam.nl, met vermelding van naam, rol en medium. Op de wedstrijddag zullen er perskaarten worden verschaft en is er een speciale perstribune opgezet.