Speler van Heren 2 positief getest met Corona

zaterdag 26 september 2020

Vanmiddag om 13:00 is helaas één van onze spelers uit HV KRAS/ Volendam Heren 2 positief getest op het corona virus. De speler heeft sinds afgelopen zondag geen contact gehad met de vereniging en trainde al weken niet mee in verband met een blessure.

De GGD heeft aangegeven dat een aantal andere spelers uit voorzorg ook 10 dagen in thuis quarantaine moeten, allen zijn nu klachtenvrij. 

De rest van het team en staf heeft tóch het advies gekregen van het bestuur van HV KRAS/Volendam om afstand te houden van de vereniging. Om deze reden zijn alle trainingen van Heren 2 opgeschort tot donderdag 8 oktober 2020.

De desbetreffende speler is tevens ook een gewaardeerde trainer en betrokken vrijwilliger. De huidige adviezen geven aan dat er geen verdere maatregelen nodig zijn rondom deze rollen.

 


Samengevat hebben wij het volgende afgesproken:

  1. Heren 2 zal tot donderdag 8 oktober niet trainen of fysiek bijeenkomen.
  2. De geïnformeerde leden mogen tot die tijd niet op de vereniging komen.
  3. De geïnformeerde leden mogen in eigen omgeving trainen in overeenstemming met de richtlijnen van de GGD. 
  4. De overige betrokkenen rondom Heren 2 worden geadviseerd extra alert te zijn en afstand te houden van elkaar.
  5. Bij kleine klachten/veranderingen moeten alle geinformeerde leden direct contact opnemen met de GGD en daarna de corona coördinator van de vereniging informeren. 
  6. KRAS/Volendam blijft in nauw contact met de GGD, NHV, overige HV KRAS/Volendam betrokkenen en natuurlijk de tegenstanders gedurende de gestelde periode.

LET OP: Lees hier de verenigingsprotocollen rondom corona