SponsorSupport: Grando Keukens & Bad

woensdag 06 mei 2020

Het zijn moeilijke tijden. Het dagelijks leven in Nederland ligt stil en vooral ondernemers krijgen veel financiële klappen. In de rubriek SponsorSupport geeft KRAS/Volendam zijn sponsoren een steuntje in de rug met het aanbieden van een podium voor promotieuitingen. Met in deze editie rugsponsor Grando Keukens & Bad met twintig procent korting op alle keukens en badkamers.

Grando Keukens & Bad

Grando Keukens & Bad is al jaren een betrokken sponsor van KRAS/Volendam. Zo zijn zij sponsor van jeugdteams en ook terug te vinden op de rug van het wedstrijdtenue van de herenhoofdmacht. Verder is Grando ook betrokken bij leuke acties in de vereniging, waaronder de Grando Pupil van de Week. Nu heeft Grando ook voor zijn eigen klanten een leuke actie.

Grando levert al sinds 1965 betaalbare keuken- en baddesigns met extra veel voordeel. Vakkundige monteurs zorgen voor het plaatsen van nieuwe keukens, zodat de klant er zelf niet naar hoeft om te kijken. Grando kan, indien gewenst, ook extra servicewerkzaamheden verzorgen; de demontage van oude keukens, leidingen verleggen, stukadoren en tegelwerk.

Voor nieuwe keukens en badkamers biedt Grando momenteel twintig procent korting. Daar krijgen klanten ook nog een inductie kookplaat of regendouche bij cadeau. Kijk op www.grando.nl voor aanvullende informatie over de actie of ga langs in de showroom.