SponsorSupport: Intersport Theo Tol

maandag 27 april 2020

Het zijn moeilijke tijden. Het dagelijks leven in Nederland ligt stil en vooral ondernemers krijgen veel financiële klappen. In de rubriek SponsorSupport geeft KRAS/Volendam zijn sponsoren een steuntje in de rug met het aanbieden van een podium voor promotieuitingen. Met in deze editie een plek in de spotlights voor Intersport Theo Tol.

'In ons DNA'
Intersport Theo Tol jaren lang betrokken bij sportend Volendam. "Sport zit in ons DNA. We zijn er mee opgevoed en willen het positieve wat het ons heeft gebracht overbrengen aan een nieuwe generatie", vertelt Dennis Tol van Intersport Theo Tol. "Tijdens deze crisis zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat deze DNA-streng niet verbroken wordt."

Tol en zijn team zien iedere dag een nieuwe manier van sporten ontstaan. "Steeds meer mensen sporten in huiselijke kring of buiten. We spelen daar met Intersport Theo Tol op in. Zo worden er veel trainingsmaterialen voor thuis aangeschaft. Denk daarbij aan onder meer yogamatjes, gewichten, weerstandsbanden, maar ook loopschoenen. Er zijn veel nieuwe lopers op de wegen te vinden. We hebben kennis en ervaring bij het adviseren van goede loopschoenen. We krijgen daarbij hulp van een 3D-scan die op nauwkeurige wijze voeten meet en analyseert. Die combinatie zorgt er dagelijks voor dat de nieuwe lopers met goede schoenen de winkel verlaten. Natuurlijk bezorgen we ook aan huis. Via de webshop of social media-kanalen kunnen klanten hun artikelen bestellen."