SponsorSupport: Lumen Business Solutions

donderdag 11 juni 2020

Het zijn moeilijke tijden. Het dagelijks leven in Nederland ligt stil en vooral ondernemers krijgen veel financiële klappen. In de rubriek SponsorSupport geeft KRAS/Volendam zijn sponsoren een steuntje in de rug met het aanbieden van een podium voor promotieuitingen. Met in deze editie Lumen Business Solutions, dat organisaties met een softwarepakket kansen biedt in tijden van crisis.

Lumen Business Solutions

Talloze bedrijven zijn door de coronacrisis onverwacht in aanraking gekomen met digitaal werken, doordat samenkomen op kantoor niet meer mogelijk was. Hebben uw activiteiten hieronder geleden? Of beschikt u over software-oplossingen die het mogelijk maken vanuit huis uw activiteiten voort te zetten? Lumen Business Solutions biedt een softwaresysteem om optimaal marketing te bedrijven en een organisatie proactief ondersteunt in zijn relatiebeheer met klanten. Ook KRAS/Volendam maakt hier dankbaar gebruik en dat maakt Lumen Business Solutions trots.

Juist in crisis een voorsprong
De oplossingen van Lumen Business Solutions zijn gebaseerd op het wereldwijd bekende platform van Microsoft. Hiermee worden passende oplossingen voor een aantrekkelijke prijs geboden. Deze software is te gebruiken via een abonnementsvorm die maandelijks wordt afgerekend. Hiervoor heeft u geen dure hardware, servers of andere infrastructuur nodig. Alleen toegang tot internet is belangrijk, iets dat wel zo gemakkelijk is. U weet vooraf de kosten en heeft achteraf het plezier van een oplossing waarnaar u al lang zocht. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. De aanpak van Lumen Business Solutions is net zo kenmerkend als de oplossing: een gezonde balans tussen intelligente technologieën en een dosis gezond, menselijk verstand.

Toonaangevende partner
Lumen Business Solutions is een toonaangevende Microsoft-partner. Vanuit onze vestigingen in Zoetermeer en Nijmegen ondersteunen de experts van de organisatie dagelijks klanten in Nederland. Ook in het buitenland worden diensten geboden met het leveren, implementeren, adviseren en verzorgen van support op Microsoft Dynamics 365 ERP en CRM systemen in zowel de cloud als on premise. Werk efficiënter en ontdek hoe de experts van Lumen Business Solutions meer uit ERP en CRM halen. Ook op het gebied van integratie vraagstukken bent u hier aan het juiste adres. Lumen Business Solutions is tevens een gecertificeerde partner van Tibco en realiseert eenvoudige maar ook complexe interfaces en koppelingen tussen talloze software systemen.

Wilt u meer informatie over Lumen Business Solutions of een vrijblijvende demonstratie? Bezoek dan de website of neem direct contact op voor een telefonische of online afspraak. Lumen Business Solutions bespreekt graag vrijblijvend hoe u uw organisatie ook kunt optimaliseren met de digitale oplossingen van Microsoft Dynamics 365.