SponsorSupport: Restaurant Dijks, Hollandse Markt en Peter Stek

vrijdag 01 mei 2020

Het zijn moeilijke tijden. Het dagelijks leven in Nederland ligt stil en vooral ondernemers krijgen veel financiële klappen. In de rubriek SponsorSupport geeft KRAS/Volendam zijn sponsoren een steuntje in de rug met het aanbieden van een podium voor promotieuitingen. Met in deze editie aanbiedingen van Restaurant Dijks, Hollandse Markt en Autorijschool Peter Stek.

Restaurant Dijks
Hebben jullie een jarige thuis, wil jij je lief verrassen met een romantisch diner voor Moederdag of heb je gewoon geen zin om te koken? Met Restaurant Dijks kun je er altijd een feestje van maken. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met donderdag. Bezorgingen in Volendam komen zonder extra kosten. Klik hier voor het Moederdagmenu van Restaurant Dijks.

Restaurant Dijks is te vinden aan de Kanaaldijk 119 in Watergang. Bestellen kan via www.restaurantdijks.nl.

Hollandse Markt
Hollandse Markt heeft een nieuwe collectie in de winkel verkrijgbaar. De Scandinavian Outdoor Clothing collectie van NORDBERG & KJELVIK wordt alom geprezen om zijn goede kwaliteit en stijlvolle design en is te koop bij Hollandse Markt. Met deze avontuurlijke collectie ben jij klaar voor de buitenwereld. Klik hier om de collectie te bekijken.

Hollandse Markt is te vinden op Haven 28 in Volendam. Kijk voor meer informatie op www.hollandsemarkt.com.

Autorijschool Peter Stek
Bij Autorijschool Peter Stek krijgen klanten hun lessen tegen een aantrekkelijk uurtarief, met altijd dezelfde instructeur. Daarnaast zitten de aanstaande automobilisten nooit met twee leerlingen tegelijk in de auto.

Autorijschool Peter Stek heeft een hoog slagingspercentage en komt klanten die wat minder gelukkig zijn tegemoet. Als de leerling drie keer faalt voor zijn praktijkexamen, is de vierde poging gratis. Ook voor klanten met faalangst zijn er bij Autorijschool Peter Stek genoeg mogelijkheden.

De theorielessen verlopen via iTheorie, een door CBR erkende opleiding voor de theorie-examens. Dagcursussen voor het behalen van het examen verlopen in samenwerking met andere rijscholen. Kijk voor meer informatie op de website van Autorijschool Peter Stek of neem telefonisch contact op via 0299-362122.