SponsorSupport: SearchUser

maandag 04 mei 2020

Het zijn moeilijke tijden. Het dagelijks leven in Nederland ligt stil en vooral ondernemers krijgen veel financiële klappen. In de rubriek SponsorSupport geeft KRAS/Volendam zijn sponsoren een steuntje in de rug met het aanbieden van een podium voor promotieuitingen. Met in deze editie SearchUser - het bedrijf van oud-spelers Matthijs Vink en Dirk Tuip - dat een gratis te downloaden e-book heeft opgesteld met daarin marketingtips.

Marketingtips in onzekere tijden

De wereld staat op z’n kop. Zowel zakelijk, als privé. Het coronavirus is voor onbepaalde tijd van grote invloed op de manier van leven en onze werkzaamheden. Bedrijven besluiten te bezuinigen en de eigen marketing wordt dan vaak als eerste on-hold gezet. Maar is dit wel de juiste keuze?

Juist in deze tijd heb je jouw marketing enorm hard nodig. Online communicatie blijft namelijk een sterk middel om jouw klanten op een effectieve manier te bereiken. Nu andere werkzaamheden stil liggen je tijd hierin te investeren. Daarmee kun je de impact van het coronavirus op jouw organisatie uiteindelijk beperken.

Dat is waar SearchUser een helpende hand biedt. In het nieuwe e-book worden quick marketing wins en praktische tips gedeeld die tijdens de coronacrisis kunnen worden ingezet. Zo kun je juist in deze tijd leads verzamelen, jouw website hiervoor geschikt maken en kansen grijpen om meer omzet uit jouw huidige klanten te halen. Gepersonaliseerde content en marketing automation kunnen hieraan bijdragen.

Dit e-book bied jou direct de volgende dingen:

  • Quick wins en praktische tips tijdens de coronacrisis
  • Leads verzamelen in een onzekere tijd
  • Jouw website optimaliseren voor leadgeneratie
  • Meer kansen met je huidige database van klanten
  • Personalisatie met marketing automation

Het e-book is te downloaden op de website van SearchUser. Wil jij verdere mogelijkheden verkennen voor jouw marketing ten tijde van de coronacrisis? Neem dan contact op via het e-mailadres kantoor@searchuser.nl of het telefoonnummer 0299 744722.