BLOG: Thuisblijven met KRAS/Volendam

zondag 22 maart 2020

Sporthal Opperdam is gesloten en de competities liggen stil. In de handballoze weken zijn de spelers en speelsters van KRAS/Volendam op zichzelf aangewezen om fit te blijven en plezier te hebben. In deze blog worden hun dagelijkse activiteiten gevolgd.

The more you see...
Leon Geus en Ognjen Lekovic speelden zaterdag een potje tafeltennis. Het duo lette bij het opstellen van het speelveld goed op de details. 


 

Eline in de krant
Eline Wit stond vrijdag paginagroot Noordhollands Dagblad. De hoekspeelster van Garage Kil/Volendam vertelde over haar omgang met de maatregelen rond het coronavirus. Klik hier om het volledige (premium) artikel te lezen

Slippers
Jordy Baijens en Florent Bourget vermaken zich wel. Er moesten wat improvisaties aan te pas komen, maar het duo van KRAS/Volendam speelde dinsdag een fanatiek potje tafeltennis.

 

Trainen met Oggy
Ognjen Lekovic ging maandag stevig aan de bak met een krachttraining. Een goed voorbeeld voor alle thuisblijvers. Lekker bezig Oggy!

 

Hooghouden
Sander Visser waagde zich maandag aan de #StayAtHomeChallenge. Het hooghouden met een toiletrol ging Visser goed af, maar zijn trouwe viervoeter greep in.