Tom Schilder Handbalskoal officieel gestart

donderdag 02 september 2021

Dinsdag 31 augustus is de Tom Schilder Handbalskoal officieel gestart. In korte tijd zijn er maar liefst 20 aanmeldingen gekomen vanuit de jeugd van met name HV KRAS/Volendam. Zij stonden dinsdag in de vroege ochtend (7 uur) te trappelen om te starten om vervolgens na de training naar school te gaan.

De Tom Schilder Handbalskoal wil via zogenaamde small group training zo persoonlijke mogelijke handbaltraining aanbieden, naast het bestaande aanbod van de handbalverenigingen uit de regio. Het individu en zijn of haar ontwikkeling staat hierbij centraal. Er wordt op de dinsdag en donderdagochtend gewerkt in blokken van 4 maanden waarin diverse skills onder de loep genomen worden. Daarnaast zal er contact worden gezocht en onderhouden met de scholen en de trainers van de club zodat er afstemming is over de totale belasting.

Schildersbedrijf Tom Schilder

Oud-tophandballer Tom Schilder heeft zijn naam verbonden aan de Handbalskoal. Gerrie Eijlers, naast hoofdtrainer ook voorzitter van de Stichting: “We streven naar hoge kwaliteit en daar horen ook goede trainers bij. We hebben inmiddels een flinke groep oud handballers en oud handbalsters die willen helpen, maar we willen ook gasttrainers vragen voor trainingen. En natuurlijk heb je nog kosten voor allerlei materiaal en natuurlijk de zaal.

We zijn super blij dat Tom met zijn bedrijf helpt voor de handbaltoppers van morgen. Los van Schildersbedrijf Tom Schilder zijn er diverse bedrijven vriend van de Handbalskoal geworden. Er zijn nog wat sponsors nodig om de begroting voor het eerste jaar rond te maken.” Voor meer informatie over de Tom Schilder Handbalskoal kijk op www.handbalskoalvolendam.nl