11 sponsoren verbinden zich aan het trainingspakkenplan van de jeugd van HV KRAS/Volendam

zondag 06 december 2020

Afgelopen weekend tijdens een speedhandbaltoernooi in de Opperdam was het een mooi plaatje; alle jeugdleden geheven in hetzelfde uniforme trainingspak. Dit was mogelijk dankzij de sponsoren die zich de afgelopen maanden voor 3 jaar verbonden hebben aan dit nieuwe sponsorplan.

De sponsoren konden zich verbinden aan een afdeling binnen de jeugdopleiding van de handbalvereniging (Onderbouw, Heren Opleiding en Dames Opleiding). Vervolgens konden de leden via Intersport Theo Tol met een mooie korting het trainingspak aanschaffen die bij hen afdeling hoorde, zodat uiteindelijk alle teams binnen deze afdeling in een uniform trainingspak komen te lopen. Uiteindelijk zijn er bijna 200 trainingspakken gekocht, verdeeld over de drie jeugdafdelingen.

Alle sponsoren die meegewerkt hebben aan het mogelijk maken van dit plan willen we hierbij bedanken voor hun steun aan de vereniging!

Boko Dakbedekkers
KBK bouwgroep
Nemassdeboer
Ottenhof Elektrotechniek
Molenaar & Zwarthoed
Kwakman Afbouw
Smit Elektra
PSL Bouw & Management
Kraamzorg Excellent
JE Bouw
Plat & Plat Schilder-& Onderhoudsbedrijf

Ook interesse in het volgende (jeugd)sponsorplan? Neem vrijblijvend contact op met Rick Zwarthoed, r.zwarthoed@handbalvolendam.nl