18 september verspreiding Doelgericht

donderdag 03 september 2020

Het nieuwe presentatiemagazine van KRAS/Volendam wordt op 18 september gelanceerd. Een week later dan eerder werd gecommuniceerd. In de dertiende editie van Doelgericht staat The Circle of Life centraal. Van jeugdspeler naar topsport, van profspeler naar trainer, sponsor en uiteindelijk vrijwilliger. Eenmaal betrokken bij de vereniging laat je het nooit meer los. Dit is dan ook de rode draad die verweven is door het magazine - dat dit jaar ook voor het eerst digitaal beschikbaar is.

Veel aandacht
In deze editie van Doelgericht worden alle aspecten van de vereniging belicht. Zo wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van jeugd en het dames- en herenhandbal. Nico Admiraal, Ruud Hartong en Klaas Buijs vertellen openhartig over hun ervaringen met handbal en in het persoonlijke leven. Daarnaast komen ook sponsoren KRAS Recycling, KIVO Plastic Verpakkingen, UBV Uitzendbureau en DG Creations aan bod.

Digitaal exemplaar
Dit jaar is het voor het eerst mogelijk jezelf in te schrijven voor een digitaal exemplaar van Doelgericht. Deze wordt op 18 september per e-mail verzonden. Klik hier om jezelf in te schrijven.