Cadeaubon-actie: Café De Dijk

maandag 04 mei 2020

Het zijn moeilijke tijden. Het dagelijks leven in Nederland ligt stil en vooral ondernemers krijgen veel financiële klappen. In de rubriek SponsorSupport geeft KRAS/Volendam zijn sponsoren een steuntje in de rug met het aanbieden van een podium voor promotieuitingen. Met in deze editie een plek in de spotlights voor Café De Dijk. Zij doen ook mee met de cadeaubonnenactie van Cafetaria Arnold.

Trouwe sponsor
Café De Dijk is al jaren een trouwe sponsor van de club. Tevens sponsort het restaurant al jaren iedere thuiswedstrijd een dinerbon aan de Man of the Match van de herenhoofdmacht van KRAS/Volendam. Een mooie beloning voor de goede prestaties van de spelers.

Thuisbezorgen
Sinds de maatregelen tegen het coronavirus heeft Café De Dijk een speciale thuisbezorgdienst op poten gezet. Het is nu dan ook mogelijk jouw favoriete gerechten van het restaurant te bestellen en laten thuisbezorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het populaire broodje met pikante kipreepjes, de nacho’s speciaal à la De Dijk of hun nieuwe cheesecakes als afsluiter van een diner. Zo brengt Café De Dijk het bekende Dijk-gevoel bij u thuis! Dit alles is te bestellen via https://www.winkelvandedijk.nl/bestellen.

Cadeaubon bestellen
Via Cafetaria Arnold kunnen klanten cadeaubonnen ter waarde van 25 euro bestellen van verschillende deelnemende horecagelegenheden uit Edam en Volendam. Zo ook voor Café De Dijk. De bestelde cadeaubonnen worden bij gebruik ook nog eens met tien procent opgewaardeerd door het betreffende café of restaurant. Zo wordt een waardebon van 25 euro dan 27,50 euro. Een leuk extra’tje voor een leuke avond uit. Draagt u deze sponsor van KRAS/Volendam een warm hart toe, dan kunt een cadeaubon van hen bestellen via https://www.arnold-online.nl/