AutoCrew de Groot nieuwe naamsponsor van Jong Volendam voor komende 3 jaar!

woensdag 24 maart 2021

Al jarenlang is de familie de Groot nauw betrokken bij de handbalvereniging. Handbal zit verweven in het dagelijkse leven van het gezin. Zij het als sponsor, vrijwilliger, speler, trainer of werknemer! Naast het verlengen van hun sponsorcontract heeft eigenaar Michael de Groot besloten de sponsoring uit te breiden en de nieuwe naamsponsor te worden van het heren opleidingsteam, waarmee deze vanaf heden Autocrew de Groot/Jong Volendam zal gaan heten. Het opleidingsteam was het seizoen foutloos gestart met 2 winstpartijen uit 2 wedstrijden, toen de competitie stil werd gezet. Michael de Groot, eigenaar van AutoCrew de Groot en voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes, kwamen samenom de verlenging formeel te maken.

Voorzitter Piet Kes is verheugd met de nieuwe naamsponsor van Jong Volendam: “Michael en zijn gezin betekenen op vrijwilligersbasis al heel veel voor de vereniging, zowel voor als achter de schermen. Dat hij met AutoCrew de Groot heeft besloten de club extra te helpen in een moeilijke tijd, weerspiegelt hoe veel de club voor het gezin betekent en viceversa. We zijn erg blij met de verlenging en hopen dat we AutoCrew de Groot/ Jong Volendam zo snel als mogelijk weer op het veld kunnen aanschouwen!”

Michael de Groot: “Ik heb het altijd belangrijk en leuk gevonden om te sponsoren. Dat het opleidingsteam nu de naam van mijn bedrijf draagt is natuurlijk extra leuk! Het opleidingsteam zit is doorgaans gevuld met jonge talentvolle handballers en daarnaast ook vaak veel Volendammers. De eigen talenten van de club faciliteren vind ik belangrijk, dus op deze manier kan ik daar mijn steentje aan bijdragen.”

Nieuwe naam en nieuwe site

De nieuwe naam van de garage van Michael is AutoCrew de Groot, waar de meeste mensen het bedrijf nog kennen als Occasioncentrum de Groot. De nieuwe naam ging gepaard met het bouwen van een splinternieuwe website waar alle informatie over AutoCrew de Groot te vinden is (link onderaan het artikel)

Vakmanschap, betrouwbaarheid, klantgerichte service en BOVAG-keurmerk

Al sinds de oprichting staat bij AutoCrew de Groot vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service centraal. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is: een deskundig autobedrijf met toegewijde medewerkers. Bij AutoCrew de Groot zijn alle merken en modellen auto’s welkom! Dat het bedrijf kwaliteit levert en betrouwbaar is wordt onderstreept door het feit dat de garage het BOVAG-keurmerk heeft. Met een BOVAG-garage als AutoCrew de Groot kunnen klanten zorgeloos zaken doen!

Kijk voor meer informatie op www.degrootvolendam.nl