Bar&Grill Restaurant De Stallen nieuwe sponsor van HV KRAS/Volendam

donderdag 13 oktober 2016

Twee oude veestallen die vroeger werden gebruikt bij de veemarkt in Purmerend zijn het afgelopen jaar omgetoverd tot een geweldige bar&grill. Met een uitgebreide en zeer verassende menukaart is het zeker een keer de moeite waard om er een hapje te eten of om er een cocktail te drinken. Met de opening van de Stallen in mei jl. heeft de regio er weer een unieke horecagelegenheid bij gekregen. Jonge enthousiaste ondernemers zijn goed voor de regio en HV KRAS/Volendam is daarom ook erg blij met de samenwerking van weer een bedrijf uit Purmerend.

Elmer van der Zee, eigenaar van de Stallen, zegt: “Als nieuw bedrijf in de regio is het belangrijk om onze naamsbekendheid te vergroten. Door sponsor te worden van KRAS/Volendam hopen wij niet alleen bij te dragen aan nieuwe sportieve successen, maar ook dat meer mensen uit de regio de weg naar ons bar&grill restaurant weten te vinden.”

Piet Kes, voorzitter KRAS/Volendam, is verheugd met het partnership: ”Het is het derde bedrijf uit Purmerend dat de afgelopen weken sponsor van HV Kras/Volendam is geworden. Mooi om te zien hoe de aantrekkingskracht is op bedrijven in de regio. De Stallen is een geweldige plek voor een hapje en een drankje. Ze hebben de oude elementen uit de stallen gebruikt om er een unieke plek van te maken. Een absolute verrijking voor de club en voor de regio.”