Bestuur: 'Jong BodyResults/Volendam kampioen, voor het eerst twee teams op het hoogst mogelijke niveau!'

dinsdag 13 maart 2018

Aanstaande zaterdag 17 maart speelt Jong BodyResults/Volendam (onze Heren 2) tegen Olympia ’89 in Oss voorlopig hun laatste wedstrijd in de eerste divisie. Het is echter een wedstrijd ‘voor de vorm’. Door afgelopen zaterdag zelf te winnen en zondag een verlies voor de directe rivaal Quintus 2 werden de jongens van Jong BodyResults/Volendam officieel kampioen en promoveren ze naar de Eredivisie.

Voor het eerst in het bestaan van HV KRAS/Volendam zal de club in het seizoen 2018/2019 met twee teams op het hoogst mogelijke niveau spelen, namelijk de BENE-League en de Eredivisie! Weer een nieuwe mijlpaal voor de vereniging en een topprestatie van de spelers. Reden genoeg voor een feestelijke middag.

Daarom stelt HV KRAS/Volendam iedereen in de gelegenheid om zondag 18 maart vanaf 14.00 uur de huldiging van de spelers in de kantine van de Opperdam mee te maken en er samen een gezellige middag van te maken. Wij hopen op een grote opkomst van ouders, broers, zussen, vrienden en fans. Eigenlijk is iedereen welkom.

Bestuur HV KRAS/Volendam