Care IS Vermogensbeheer verlengt sponsorcontract met HV KRAS/Volendam!

dinsdag 07 september 2021

Care IS Vermogensbeheer is ook het komende seizoen te zien als sponsor bij HV KRAS/Volendam. Al jarenlang is Care IS o.a. te bewonderen op de spelersbus en op het wedstrijdshirt van de Heren 1. Ook voor het seizoen 2021/2022 zal hier geen verandering in komen! Laurens Leek en Henk Molenaar, bestuurders van Care IS, en Piet Kes, voorzitter van handbalvereniging KRAS/Volendam, kwamen samen op het kantoor van Care IS om de verlenging te formaliseren. 

Piet Kes is erg blij met de verlenging van de topsponsor: “Care IS vermogensbeheer is al jarenlang een trouwe sponsor van de vereniging. Continuïteit is ontzettend belangrijk binnen een sportclub en Care IS is een van de vaste steunpilaren van de club op het gebied van sponsoring. We zijn erg blij met de verlenging en hopen nog lang met ze te mogen samenwerken!”

Laurens Leek: “Ook wij zijn blij dat we de samenwerking met HV Kras/Volendam voortzetten. De vereniging staat in het teken van ontwikkeling, sportiviteit en saamhorigheid en dat zie je terug in de topprestaties van de teams. Door te sponsoren blijven wij daaraan graag ons steentje bijdragen.”

In 2009 hebben Laurens Leek en Henk Molenaar Care IS opgericht om mensen te helpen aan betere beleggingsresultaten. Hun strategie: persoonlijk kennis maken, helder communiceren en beleggen met de focus op vermogensbehoud. In 2015 zijn zij ook Axento vermogensbeheer gestart. Bij Axento wordt uw geld al vanaf €7.500 volledig duurzaam en goed gespreid belegd volgens een bewezen, solide aanpak.

In 2015 én 2016 is Care IS door IEX Gouden Stier verkozen tot Beste Vermogensbeheerder van Nederland en in 2020 werd Axento Beste Online Vermogensbeheerder van Nederland! Volgens de vakjury had Care IS een uitermate compleet beleggingsvoorstel, heldere communicatie over het beleggingsbeleid en risicobeleid en realistische rendementsverwachtingen. Inmiddels hebben beleggers ruim 375 miljoen euro aan Care IS en Axento toevertrouwd.

Kijk voor meer informatie op www.careis.nl en www.axento.nl