Deel jouw handbalfoto met #Handbalmania en win!

Deel jouw handbalfoto met #Handbalmania en win!

woensdag 19 april 2017

De kruisfinales om het landskampioenschap staan weer voor de deur. De mannen van HV KRAS/Volendam hebben zich na een uitstekende poulefase geplaatst voor de halve finale en spelen daarin de derby tegen Fiqas/Aalsmeer! Het is alleen alweer een aantal jaren geleden dat de Volendammers de schaal omhoog mochten houden. Wat zou het toch mooi zijn als we die goede oude succesjaren kunnen laten herleven. En dat doen we met de #Handbalmania-campagne!

Om in heel Volendam en omstreken de handbalgekte te laten losbarsten, roepen wij iedereen op om jouw gave actiefoto, die gekke teamfoto of dat ene mooie doelpunt die vastgelegd is op film te delen op Facebook en/of Instragram! Het kan niet gek of gezellig genoeg. Het liefste natuurlijk een foto of video die jou doet denken aan die goede oude succestijd! Doe dit met de hashtag #Handbalmania. Op die manier laat je zien dat je onze mannen steunt op hun weg naar het kampioenschap.

Op onze kanalen op social media hebben verschillende prominenten al hun steun voor de mannen uitgesproken met een video of foto. Bijvoorbeeld voetballer Joey Veerman en zanger van ons clublied Joop Bouwman. Ook een aantal selectiespelers gaven alvast het goede voorbeeld door te zich te laten fotograferen in de oude Volendamse stijl. Uiteraard in klederdracht!

Prijzen winnen

Doe jij ook mee aan de #Handbalmania-campagne? Dan maak je kans op toffe prijzen! Degene die de origineelste foto plaatst met de hashtag #Handbalmania wint het wedstrijdshirt van het volgend seizoen én twee toegangskaarten voor de kruisfinale! Je mag zelf kiezen of dit het oranje thuisshirt of zwart-roze uitshirt wordt! Daarnaast verloten we onder alle deelnemers nóg eens twee toegangskaarten voor de kruisfinale. En haalt HV KRAS/Volendam de finale, dan geven we bovenstaande prijzen nóg eens weg! Titeraard zijn deze toegangskaarten dan geldig voor de finale! Meedoen kan tot zaterdag 29 april 10.00 uur. Als de finale wordt gehaald wordt de actie verlengd tot een nog nader te bepalen tijdstip.

Wij wensen iedereen veel plezier en succes! Laat die oude tijden herleven! #Handbalmania!