Een bijzondere wedstrijdbal

donderdag 24 september 2020

Voor sportclubs zijn het financieel en organisatorisch moeilijke tijden. Ook bij HV KRAS/Volendam hebben we de steun van onze sponsoren, vrijwilligers en alle andere betrokkenen meer dan ooit nodig om deze periode gezond en wel door te komen. Zo nu en dan doen er zich mooie voorbeelden voor van wat Volendam als gemeenschap zo sterk maakt. Deze sterke gemeenschap vormt uiteindelijk ook het fundament van iedere sportvereniging.

Een voorbeeld hiervan is dat HV KRAS/Volendam enige tijd geleden een envelop ontving van Marco Veerman van Metselbedrijf Veerman-Rolie. Marco was op bezoek bij zijn terminaal zieke vader Kees, van wie hij het metselbedrijf heeft overgenomen en vertelde zijn vader dat hij zijn sponsoring aan de vereniging had verhoogd om de club door deze moeilijke tijd heen te helpen

Vader Veerman antwoordde hem dat ook hij een extra steuntje aan de vereniging wilde geven. Hij wilde de wedstrijdbal sponsoren van de eerste echte Heren 1 wedstrijd van het nieuwe seizoen. Via-via kwam de boodschap en de sponsoring bij de vereniging terecht. Aankomend weekend wordt de betreffende wedstrijd gespeeld met een bijzondere wedstrijdbal.

We kunnen Kees Veerman (van Rolie) niet zelf meer bedanken. Hij is op 31 juli jongstleden overleden. Toch wil de club deze bijzondere geste niet zonder meer laten passeren. Daarom alsnog deze postume dank en hulde aan Kees en zijn familie!