Hans Admiraal behaalt zijn BS3 diploma

dinsdag 06 juli 2021

Op zondag 27 juni 2021 heeft een van onze duizendpoten binnen de vereniging, Hans Admiraal, zijn BS3 diploma behaald. Zijn Proeve van Bekwaamheid vond plaats tijdens de wedstrijd VZV B1 – DSS B1 in ’t Veld.

Door alle coronaomstandigheden heeft het afronden van deze opleiding bijna 3 jaar geduurd. Hans is een doorzetter en is de enige uit deze BS3 lichting vanuit HV KRAS/Volendam die tot nu toe zijn diploma in bezit heeft. Hier zijn wij enorm trots op!

Hans fluit al jaren jeugdwedstrijden bij de vereniging en heeft in al die tijd enorm veel ervaring opgedaan. Omdat het vanuit het NHV verplicht is een begeleider te hebben bij deelname aan deze cursus, heeft Joke Zwarthoed aangeboden deze taak op zich te nemen. Met succes, want de beoordelaar aanwezig in ’t Veld was meer dan tevreden over de kwaliteit van Hans. Het fluiten heeft hij niet van een vreemde. Zijn moeder, Maart Admiraal, is ook al jaren gediplomeerd scheidsrechter.

Afgelopen maandag is Hans tijdens een overleg verrast door Roos van Beek, namens de commissie Arbitrage & Scheidsrechterszaken, met een mooi speciaal bier pakket. Hans heeft veel plezier in het fluiten en zou dit na het behalen van zijn papieren graag willen blijven doen, dus hij hoopt dit te kunnen combineren met het handballen bij Heren 4.

Van harte gefeliciteerd, Hans!