Heren 2 helaas geen punten behaald in Geleen

donderdag 30 september 2021

Na de verliespartij van vorige week en een goede trainingsweek trad Autocrew de Groot/Volendam afgelopen zaterdag aan tegen de heren 1 van V&L in het Limburgse Geleen. De Volendammers hadden, net als vorige week, in de beginfase van de wedstrijd moeite om het net te vinden, waardoor V&L de score al gauw wist uit te bouwen naar een voorsprong van 5 punten. De oranjehemden echter veerkracht, toen zij na een time-out van coach Martijn Cappel een inhaalslag maakten en op gelijke hoogte kwamen.

Kort daarna verlieten beide ploegen het veld bij een ruststand van 15-14 in het voordeel van V&L. Het spelbeeld van de bezoekers toonde in de tweede helft veel gelijkenis met dat van de beginfase, waardoor de Limburgers weer een voorsprong van 5 punten op het scorebord wisten te noteren. Een time-out leidde dit keer echter niet tot een inhaalslag van de Volendammers. Hoewel de bezoekers een aantal snelle doelpunten wisten te maken, kon hun verdediging niet voorkomen dat V&L het net minstens net zo vaak vond. Na 60 minuten stond er een eindstand van 34-29 in het voordeel van V&L op het scorebord.

Aanstaande zondag zal de Volendamse opleidingsploeg in Rotterdam strijden voor de eerste punten van het seizoen tegen de heren 1 van Feyenoord.