HV KRAS/Volendam tekent vernieuwd 4-jarig contract met Bodyresults!

dinsdag 20 september 2016

Afgelopen week was er een belangrijke sponsorondertekening. BodyResults is reeds een bekende sponsor van onze vereniging middels levering van eiwitpot­ten voor proteïneshakes en als naamgever van de heren 2, die heten Body Results Jong/KRAS Volendam. Deze sponsoring is nu uitgebreid en vanaf dit seizoen zijn Michel Snoek en Nancy Keizer (eigenaren van BodyResults) ook betrokken bij het strength en conditioning programma rondom de heren 1.

Michel Snoek : ¨ We hebben alle spelers gemeten en we zijn, samen met de coaches, per speler gaan kijken naar lichaamssamenstelling, prestatie en herstel, dit zal zorgen voor een kwaliteitsslag. Verder vinden we het fantastisch dat we gebruik mogen maken van de bedrijfsfitnessruimte die Succes Schoonmaak onlangs heeft ingericht voor haar personeel. Daar kunnen wij ons programma perfect draaien! Dit is een unieke manier om met dit topteam te werken! 

Nancy Keizer : ¨De uitdaging om ook de heren 1 fitter en sterker te maken is natuurlijk prachtig. Dit is waarvoor wij met ons vak bezig zijn. Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking! Niet alleen als sponsor, maar juist als fitnessprofessional is het prachtig om betrokken te zijn bij zo'n professionele organisatie”.

Voorzitter Piet Kes: ¨We zijn erg blij met een Volendamse sponsor als BodyResults. Samen met de bedrijfsfitnessruimte die door Succes beschikbaar is gesteld hebben wij zo voor de komende jaren de mogelijkheid om ons nog verder te professionaliseren”.