KBK bouwgroep voor 3 jaar verbonden aan HV KRAS/Volendam!

KBK bouwgroep voor 3 jaar verbonden aan HV KRAS/Volendam!

maandag 25 januari 2021

KBK bouwgroep verbindt zich de komende 3 seizoen aan HV KRAS/Volendam als sponsor. Directeur van KBK bouwgroep Ron Klouwer ondertekende samen met Piet Kes, de voorzitter van HV KRAS/Volendam, het sponsorcontract. Het Volendamse bouwbedrijf is een nieuwe sponsor bij de vereniging en is de komende jaren te bewonderen op de trainingspakken van de Heren en Dames Jeugdopleidingen en langs het veld bij wedstrijden van Dames 1!

Voorzitter Piet Kes is verheugd met de nieuwe sponsor: “KBK is een grote naam in de bouwwereld. We zijn dan ook erg trots en blij dat dit mooie bedrijf zich aan onze vereniging heeft willen binden. KBK is een ambitieus en trots familiebedrijf. We hopen samen met KBK uit te kunnen kijken naar een lange en succesvolle samenwerking!”

Ron Klouwer namens KBK: “HV KRAS/Volendam kan de aankomende jaren rekenen op onze steun. Deze prachtige en zeer succesvolle vereniging dragen wij een warm hart toe en zeker in deze sportief uitdagende tijden willen wij de jeugdopleiding graag ondersteunen. De jeugd heeft immers de toekomst. Wie weet loopt de nieuwe Gerrie Eijlers, Joey Duin of Debbie Bont nu in een trainingspak waar KBK trots op prijkt”.

KBK is een meedenkende bouwer, een gezond en stabiel familiebedrijf waar het om mensen gaat. Omdat het de mensen zijn die het doen. Ontwikkelen, bouwen, renoveren en onderhouden. Maar ook; ondernemen, oplossingen bedenken, partnerschappen aangaan, de boel strak regelen en natuurlijk mooie dingen maken. Voor de opdrachtgever en de eindgebruiker. Of dat nou een huurder is, een koper of een bewoner van een zorginstelling. Omdat zij bouwen voor mensen.

Kijk voor meer informatie op de website: www.kbkbouwgroep.nl