KRAS/Volendam neemt het op tegen Herpertz Bevo HC

vrijdag 25 september 2020

Zaterdag treden de mannen van KRAS/Volendam aan tegen Bevo HC. Bevo staat momenteel puntloos onderaan in de HandbalNL competitie met slechts een verloren partij. Er werd twee weken geleden namelijk in de laatste seconde verloren van Green park Aalsmeer. Bevo heeft nog maar een wedstrijd gespeelt omdat de wedstrijd vorige week tegen Hurry up niet door ging in verband met een corona geval. De wedstrijd zou eigenlijk gewoon doorgaan maar toch heeft de leiding besloten om halverwege de reis naar Panningen om met de spelersbus van Hurry up om te keren.

Daarin tegen staat KRAS/Volendam momenteel op een derde plek met een prima uitgangspositie met de vooruitkijkende blik op de landstitel. 

De Volendammers hebben vorige week knap gewonnen van Kembit Lions met 24-30, waar twee weken daarvoor nog nipt werd verloren van de mannen uit Zwartemeer. Volendam heeft veel vertrouwen gewonnen uit de winstpartij tegen Lions waardoor de Oranjehemden met een goed gevoel aan de wedstrijd tegen de Noord - Limburgers beginnen.

Kaartverkoop
Om de wedstrijd bij te wonen dienen supporters zich vooraf aan te melden. Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

Livestream
Niet aanwezig in sporthal Opperdam? De wedstrijd is ook live te volgen via een livestream.