KRAS/Volendam verliest ruim in panningen

maandag 12 april 2021

Afgelopen zaterdag reisde de ploeg van Ortega af naar Panningen. Daar stond de wedstrijd tegen Bevo op het programma. Een belangrijke wedstrijd die gewonnen moet worden om oog te houden op het kampioenschap. De mannen waren dus ook extra gebrand om de punten mee terug naar Volendam te nemen.

De wedstrijd ging van start en het liep gelijk op. Een paar goed uitgespeelde aanvallen achter elkaar resulteerde in een aantal mooie team goals waarbij Jeroen Roefs erg goed werd gevonden. Ondanks het goede spel en het harde werken in de dekking werden er een aantal slordige foutjes gemaakt die leidde tot wat onnodige tegen goals. Uiteindelijk gingen de mannen de rust in met 2 punten achterstand.

Vol goede moed werd er aan de tweede helft begonnen. Maar het verliep wat minder dan gedacht. Na 2 missers in de aanval waar Bevo ze wel maakte kwamen ze al snel op een 4 punten achterstand. Ondanks de tegen slag probeerde de mannen te blijven vechten voor elk puntje. Helaas zorgde dit wel voor een paar tijdstraffen in de dekking waardoor het gat steeds groter werd. 

Het eindsignaal klonk en helaas werd de wedstrijd verloren met 34-26