Kwakman Groep verbindt zich voor 3 jaar aan HV KRAS/Volendam!

woensdag 07 april 2021

 

Kwakman Groep verbindt zich voor de komende 3 seizoenen aan HV KRAS/Volendam als sponsor. Directeur Jaap Buijs kwam samen met de voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes, op het kantoor van Kwakman Groep, om het sponsorcontract te formaliseren. Het Volendamse afbouwbedrijf is een nieuwe sponsor bij de vereniging en is de komende jaren te bewonderen op de trainingspakken van de Heren Jeugdopleiding!

Voorzitter Piet Kes is verheugd met de nieuwe sponsor: “Kwakman Groep is een succesvol familiebedrijf dat de afgelopen jaren snel aan het ontwikkelen is. De trots en de ambitie van het bedrijf sluit goed aan op de kernwaardes van onze vereniging. Ook HV KRAS/Volendam wil altijd vooruit kijken, zonder onze ‘roots’ uit het oog te verliezen. We hopen elkaar op dit vlak te versterken de komende jaren en uit te kunnen kijken naar een succesvolle samenwerking!”

Directeur Jaap Buijs is ook blij met de partnership: “Wij zijn er trots op dat HV Kras/Volendam zich sterk blijft ontwikkelen. En naast onze andere sponsorschappen was het niet meer dan logisch om dit ook voor de handbalvereniging te doen. De jeugd van Volendam heeft op sportief gebied een goed perspectief en dat moet zeker zo blijven in de toekomst.”

Kwakman is engineer én maker van de meest efficiënte, meest duurzame, meest hoogwaardige totaaloplossingen in droge afbouw, natte afbouw en interieurbouw. We zijn er voor de aannemers én afnemers die, net als ons, de bouw slimmer en sneller willen maken. Dat vergt betere processen en betere samenwerking.

Kwakman innoveert en optimaliseert in alle fases van het bouwproces. We vergroten in hoog tempo ons onderscheidend vermogen door vergaande BIM-engineering, digitalisering, automatisering, standaardisatie en prefabricage.

Kwakman. Beter in binnenbouw.

Kijk voor meer informatie op www.kwakmangroep.nl