Mini’s KRAS/Volendam goed op stoom in Kudelstaart

maandag 05 oktober 2020

Bij aankomst was het nog droog maar eenmaal aangekleed begon het een beetje te regenen en gaandeweg werd het, in plaats van een beetje, grote mannen spatten. Gelukkig hadden de kinderen hier geen last van en werd er, zoals altijd, gespeeld voor het goud. KRAS/Volendam 1 bestond uit Shanna Kes, Sam Bakker, Zoë Sier, Kent Beemsterboer, Shane Keijzer en Stijn Kwakman en had geen greintje medelijden met de tegenstanders. Stijn Kwakman, Kent Beemsterboer en Shane Keijzer lieten het scorebord warmdraaien en brachten ook Shanna Kes, Sam Bakker en de kersverse Zoé Sier in stelling. DSS, Aalsmeer 1 en Aalsmeer 2 werden eerst verslagen en tenslotte waren de doelpunten van Sam Bakker en Shanna Kes bepalend voor de zege op RKDES.

KRAS/Volendam 2 bestond uit Anne Smit, Romy Schilder, Bram de Boer, Elena Tol en Loege Schilder. In de eerste wedstrijd tegen DSS werd er nog wat onwennig verdedigd waardoor de punten naar de tegenpartij gingen maar in de volgende 2 partijen waren alle puntjes op de I gezet en was oranje gewoon weer de betere ploeg. 

Heel goed gespeeld allemaal en tevreden en echt kletsnat (maar daar hadden alleen de volwassenen last van) ging de karavaan weer zingend naar huis.

 

Maart Admiraal