NMT Shipping nieuwe sponsor van HV KRAS/Volendam

woensdag 28 september 2016

HV KRAS/Volendam is blij om weer een mooi bedrijf als sponsor aan zich te binden. Geheel onbekend is NMT Shipping niet. Twee jaar geleden was het immers al sponsor rond de best of three wedstrijden van de Heren 1. 

NMT Shipping is een bedrijf uit Purmerend dat actief is over de hele wereld. Het verzorgt het transport van auto’s, vrachtwagens, trailers en alle andere zelfrijdende of rollende lading. Onze rechterhoekspeler van de Heren 1, Dico Coesel, werkt ook bij NMT Shipping en krijgt hier de mogelijkheid om topsport met zijn maatschappelijke carrière te combineren. 

Frits Dix, eigenaar van NMT Shipping: “Wij willen als bedrijf uit Purmerend de topsport in onze eigen omgeving ondersteunen en door sponsor te worden van topclub HV KRAS/Volendam hopen wij weer bij te dragen aan sportief succes in de regio!”

Piet Kes, voorzitter van HV KRAS/Volendam zegt: “Wij zijn blij dat er weer een bedrijf uit Purmerend sponsor is geworden van HV KRAS/Volendam en wij hopen dat er nog meer bedrijven zullen volgen.”