Nuance Kasten & Deuren nieuwe naamsponsor van de Heren A1!

donderdag 26 november 2020

Nuance, de kasten, inloopkasten en wandmeubel specialist van Noord-Holland verbindt zich voor de komende twee jaar als naamsponsor aan de hoogste heren jeugdploeg van HV KRAS/Volendam. Wilco Koning, eigenaar van Nuance Deuren & Kasten, besloot het A1-team en de vereniging de steunen in deze financieel moeilijke tijd. Daarnaast stak het bedrijf het jonge team in gloednieuwe wedstrijd-, presentatie- en trainingskleding.

Nuance Kasten & Deuren/Volendam Heren A1 staat momenteel met 4 gewonnen wedstrijden en 1 nederlaag op een gedeelde 2e plaats in de zware landelijke Jeugddivisie. Hiermee zijn zij in deze gekke tijden sterk begonnen aan het seizoen. Helaas ligt de competitie net als bij andere sporten op het moment stil. Wilco Koning is blij met zijn naamsponsorschap en met de prestaties van de jonge ploeg: “Niks mooiers dan de jeugd te zien vlammen en al hun energie, kracht, vrijetijd, de weekenden, kortom alles te geven voor deze mooie sport ”

Commercieel Manager Rick Zwarthoed is blij met de verbintenis van Nuance Kasten & Deuren aan de club: “Kort voor het begin van het seizoen waren wij nog op zoek naar een nieuwe naamsponsor voor de Heren A1. Toen Wilco hier weet van kreeg, hoefde hij niet lang te twijfelen en verbond hij zich aan de club! Mooi om te zien hoe betrokken de sponsor is bij de ploeg en dat zij gelijk klaar staan voor het team en de vereniging in deze rare tijd!”

Al 19 jaar plaatst Nuance Kasten & Deuren de mooiste kasten en wandmeubels bij zijn klanten thuis in geheel Nederland en zelfs in België. Van standaard kasten tot de meest uitgebreide inloopkasten, worden zeer zorgvuldig door ons eigen montage team bij u geplaatst. Het montage team van Nuance Kasten & Deuren staat bekend om hun uiterst nette en verzorgde plaatsing van de kasten en wandmeubels die u in de showroom uitzoekt. Hierbij wordt de functionaliteit niet uit het oog verloren en worden de kasten en wandmeubels een onderdeel van uw woning. Niet alleen praktisch, maar zeker ook sfeerbepalend.

Wilco Koning heet U van harte welkom in zijn showroom te Goorn.