Ottenhof Elektrotechniek breidt sponsoring uit voor komende 3 jaar!

dinsdag 22 december 2020

Ottenhof Elektrotechniek verbindt zich ook de komende 3 seizoen weer aan de handbalverenging. Eigenaar Johan Ottenhof en zoon Joey Ottenhof ondertekenden samen met voorzitter Piet Kes het sponsorcontract. Het Volendamse bedrijf besloot niet enkel te verlengen, maar ook de sponsoring uit te breiden. Een geweldige commitment in een moeilijke tijd binnen de sportwereld.

Voorzitter Piet Kes is verheugd met de contractverlenging van Ottenhof: “Ik weet nog goed dat Ottenhof Elektrotechniek begon als ‘vriend van de handbal’. Met het succes van het bedrijf, groeide zij ook mee in hun sponsoring en dat is altijd geweldig om te zien. Zelf heb ik Joey nog gecoacht toen hij in de jeugd speelde en het blijft mooi om te zien hoe dat soort jongens dan later weer terug bij de vereniging komen als sponsor!”

Johan Ottenhof: “Wij als Ottenhof Elektrotechniek zijn blij dat we een steentje bij kunnen dragen aan de handbalsport zodat jonge mensen kunnen blijven sporten, dit vinden wij belangrijk.”

Ottenhof Elektrotechniek verzorgt de complete elektrotechnische installatie van particuliere woningbouw tot grootschalige woningbouw. Tevens deinzen zij niet terug voor grote utiliteitsbouwklussen, zoals kantoorpanden en discotheken. Vanwege de groei in personeel heeft Ottenhof het kantoor uit moeten breiden en zitten ze momenteel midden in de verbouwing om nieuwe kantoorplaatsen te creëren.

 

Air Cleaner

Ook houdt Ottenhof zich momenteel bezig met de preventie van COVID-19 besmettingen. Zij zijn namelijk officiële aanbieder van Air Cleaner’s professionele luchtsterilisatie systemen. Air Cleaner elimineert effectief alle virussen - waaronder Covid-19 - schimmels en bacteriën! Het zuigt de vervuilde lucht op, waarna deze langs een kiemdodende lamp gaat, die de micro-organismen met UV-C ultraviolette bestraling elimineert. Deze veilige, gedesinfecteerde lucht wordt vervolgens weer de ruimte ingeblazen.

Kijk voor meer informatie op:

www.aircleanerholland.com en www.ottenhof-elektrotechniek.nl

De komende 3 jaar zal Ottenhof Elektrotechniek schitteren op de tenues van Dames 2, langs het veld bij Dames 1 en op het trainingspakken van de Dames Opleiding!