Podobrace.nl op het wedstrijdshirt van HV KRAS/Volendam voor komende 3 jaar!

woensdag 03 maart 2021

Al jarenlang is Podobrace een betrokken sponsor van HV KRAS/Volendam en voor de komende 3 seizoenen heeft Podobrace niet alleen besloten te verlengen, maar daarnaast ook nog eens hun sponsoring aanzienlijk te verhogen! Het Volendamse bedrijf pronkt daarmee vanaf dit seizoen op de bovenzijde van de achterkant van het officiële wedstrijdtenue van Heren 1. Met jaarlijks meer dan een miljoen bestellingenis Podobrace al jaren marktleider voor (sport)braces, (sport)zolen en medische hulpmiddelen in de Benelux en Duitsland en zijn zij ondertussen actief in 15 landen. Eigenaar Bill Duin, zijn broers Joey en Randy en mede-eigenaren Rob en Agatha zijn allen al jaren zeer bekend en betrokken bij de handbalvereniging en vanaf jonge leeftijd liepen Bill, Joey en Randy al door de gangen van de Opperdam. Nu jaren later zijn zij met Podobrace terug te zien op het wedstrijdtenue waarin zij alle drie furore hebben gemaakt.

Bill Duin, eigenaar van Podobrace en voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes, kwamen samen in de Opperdam om de verlenging formeel te maken. Bill Duin: “Wij zijn opgegroeid op de handbal en iedereen hier voelt voor ons als familie en o.a. deze prachtige mensen en vrijwilligers hebben ons gemaakt tot wie we zijn. Het is dan ook zo mooi om nu en in de toekomst weer samen iets moois neer te zetten. Want juist in tijden van crisis is het zo belangrijk dat je er voor elkaar bent en een fundering als de handbal beschermt. Ons hele gezin is dan ook ongelooflijk trots dat we al jaren onderdeel zijn van deze prachtige handbalfamilie waarbij weelkaar altijd zullen steunen, want dat is waar wij als gezin en Podobrace voor staan.”

Voorzitter Piet Kes is ook verheugd met het verlengen van de overeenkomst: “Jarenlang hebben we in het veld kunnen genieten van de talenten van Bill, Joey en Randy. Als familie hebben zij een groot aandeel gehad in het succes van de handbalvereniging. Dat zij nu met hun bedrijf in een lastige tijd besluiten hun sponsoring te verhogen en daarmee de komende jaren schitteren op het tenue van Heren 1, maakt de cirkel rond. De familie Duin is een prachtig voorbeeld van wat het fundament van onze handbalvereniging zo sterk maakt!”

Podobrace.nl is dé online winkel in braces en compressiekousen. Daarnaast verkopen zij ook allerlei andere hulpmiddelen als kinesiotape en inlegzolen. Podobrace is door veel klanten bekroond om haar goeie service, kwaliteitsproducten en snelle levertijd. Maar, waar zij het meest bekend om staan is hun klantvriendelijkheid. Met 35 jaar ervaring, de juiste producten, advies op maat en de snelste levering staat Podobrace al jaren bekend als dé specialist in (medische) hulpmiddelen. Ervaar dan ook nu het verschil en reken af met uw klachten, want bij Podobrace hebben ze “Altijd de juiste steun”.

Kijk voor meer informatie op www.podobrace.nl