Rabobank verlengt sponsoring HV KRAS/Volendam voor de komende 3 jaar!

dinsdag 27 oktober 2020

Ondanks dat de competitie stil ligt op het moment is er op sponsorvlak schitterend nieuws te melden. Rabobank Waterland & Omstreken heeft afgelopen week de partnership met HV KRAS/Volendam voor 3 jaar verlengd. In 2017 was Rabobank voor het eerst te zien op het wedstrijdtenue van Heren 1 en sindsdien is het een betrokken partner geweest van de handbalverening.

Eric Zwart, directievoorzitter van Rabobank Waterland en Omstreken en Erika Hes van Marketing & Communicatie waren aanwezig om de verlenging van de partnership formeel te maken. Eric Zwart: “Een club is meer dan een club alleen. Handbalvereniging KRAS/Volendam vervult naast de sportieve prestaties ook een belangrijke sociale functie in Edam-Volendam. We zien dit soort clubs als het cement van onze samenleving. Ondersteuning betekent voor ons als coöperatie bank dan ook méér dan alleen geld geven. Het is voor ons ook een manier om in verbinding te zijn met de lokale samenleving en ondernemers.”

Voorzitter van de Volendamse handbalclub Piet Kes is verheugd met het verlengen van de overeenkomst: “Het is prachtig om te zien hoe Rabobank uitblinkt in hun maatschappelijke betrokkenheid. Met het verlengen voor 3 jaar in een financieel onzekere tijd, laten ze wederom zien dat ze altijd hun oog op de toekomst hebben en hoe sterk onze partnership is. De sportgemeenschap van Volendam is mede groot geworden door bedrijven die topsporters onvoorwaardelijk steunen in het najagen van hun sportieve dromen. Ook Rabobank is hier een belangrijke partij in geworden en we zijn heel blij dat we hen de komende 3 jaar mogen blijven verwelkomen bij onze mooi vereniging!”

De aankomende 3 seizoenen zal Rabobank weer schitteren op de voorkant van het wedstrijdtenue van KRAS/Volendam Heren 1. Daarnaast zullen ze met verschillende uitingen te zien zijn rondom wedstrijden van Heren 1. Ook blijft de Rabobank betrokken bij verschillende maatschappelijke initiatieven, zoals bijvoorbeeld het Rabobank Schoolhandbaltoernooi.

 

Team Commercie